Šokolādes stracciatella kūka

Šokolādes stracciatella kūka

Šokolādes stracciatella kūka

Šokolādes stracciatella kūka

Vienkāršībā slēpjas šarms. Maz sastāvdaļu, ātri pagatavot, bet garšo tik labi, ka ar vienu gabaliņu nepietiks!

8 porcijas
3 h
00 ratings

Sastāvdaļas8 porcijas

1
Gatavā kakao biskvīta iepakojums
400 g
Svaigais siers
400 g
Kondensētais piens ar kakao
Šokolāde
Ferrero Rocher konfektes

Instrukcijas

  1. Svaigo sieru (istabas temperatūrā) saputo un, turpinot maisīt, pievieno jogurtu, līdz iegūst viendabīgu masu.
  2. Uz šķīvja liek biskvīta pamatni. To pārklāj ar ¼ jogurta - svaigā siera maisījuma. Pa virsu liek nākamo biskvītu, ko devīgi pārklāj ar kondensēto pienu un ¼ jogurta - svaigā siera maisījuma. Liek pēdējo biskvītu, un kūku no visām pusēm pārklāj ar atlikušo jogurta - svaigā siera maisījumu.
  3. Kūku notur ledusskapī vairākas h. Lai kūka ātrāk savilktos, biskvītu var samitrināt ar pienu.
  4. Dekorē ar rīvētu šokolādi un konfektēm.

Meklēt vairāk?

Meklēt vairāk receptes.