Šokolādes desa jeb saldā brunete

Šokolādes desa jeb saldā brunete

Šokolādes desa jeb saldā brunete

Šokolādes desa jeb saldā brunete

Jauna versija tik ļoti zināmam našķim. Šajā versijā tiek izmantots pudiņš, tādēļ izvēloties cepumus, vari raudzīties nesaldinātu cepumu virzienā.

4 porcijas
6 h
00 ratings

Sastāvdaļas4 porcijas

165 g
Marmelādes konfektes
50 g
Žāvētas dzērvenes
200 g
Cepumi
85 g
100 g
3 ēd.k.
Kakao pulveris

Instrukcijas

  1. Cepumus sadrupina un liek lielākā bļodā. Izkausē sviestu un nedaudz atdzesē. Marmelādi un dzērvenes sagriež smalkāk un pievieno cepumiem. Samaisa. Pievieno sviestu, atkal samaisa. Tad pievieno kakao pulveri un pudiņu. Kārtīgi samaisa.
  2. Uz galda dubultā slānī izklāj pārtikas plēvi vai foliju. Masu izklāj gareniski uz plēves un ietin, saspiež, rullē, līdz iegūst cilindriskas desas formu.
  3. Desu uz vairākām stundām liek ledusskapī. Kad tā kārtīgi sastingusi, to sagriež, pasniedz un bauda!
  4. Recepte un foto: Marjaana Vaher. Lai labi garšo!

Meklēt vairāk?

Meklēt vairāk receptes.