Siera zupa ar malto gaļu

Siera zupa ar malto gaļu

Siera zupa ar malto gaļu

Siera zupa ar malto gaļu

Ja Tev ir grūtības izdomāt, ko gatavot, tad zupa vienmēr ir laba ideja. Zupa izdosies īpaši garda, ja tai pievienosi Valio Viola kausēto sieru. Sēņu bagātīgā garša un siera krēmīgums ir tās veiksmes pamatā!

4 porcijas
45 min
00 ratings

Sastāvdaļas4 porcijas

400 g
Malta liellopa gaļa
185 g
200 g
Konservēta kukurūza
150 g
Svaigi šampinjoni
1 gab.
Sarkanais sīpols
1 gab.
Sīpols
10 g
Kaltēti burkāni
10 g
Saulē kaltēti tomāti
Sāls, pipari

Instrukcijas

  1. Sīpolu sagriež mazos kubiņos. Šampinjonus sagriež šķēlītēs. Papriku sagriež kubiņos.
  2. Katlā ar biezu apakšu uzkarsē eļļu un apcep sīpolus, līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievieno malto gaļu, apcep. Pievieno papriku, sēnes un cep vēl 5 min.
  3. Pievieno kaltētus dārzeņus un ūdeni tā, lai nosedz katla saturu un ir vēl kādi 5 cm virs tā. Vāra 15 min.
  4. Pašās beigās iemaisa kausēto sieru, pievieno kukurūzu, sāli un svaigi maltus piparus. Pasniedz uzreiz, pārkaisot ar rīvētu sieru.
  5. Recepte un foto: piprars.lv - Rojs Puķe. Lai labi garšo!

Meklēt vairāk?

Meklēt vairāk receptes.