Pudiņa-biezpiena kūka bez cepšanas!

Pudiņa-biezpiena kūka bez cepšanas!

Pudiņa-biezpiena kūka bez cepšanas!

Pudiņa-biezpiena kūka bez cepšanas!

Grūtākā daļa šīs kūkas pagatavošanā ir gaidīšana, kad kūka būs gatava, bet apsolām – tas ir tā vērts!

10 porcijas
30 min
00 ratings

Sastāvdaļas10 porcijas

PAMATNEI

300 g
Digestive cepumi
1 šķipsna
Kanēlis
125 g
2 ēd.k.

PILDĪJUMAM

150 g
Baltā šokolāde
300 g
50 g
Svaigas saspiestas avenes
2 gab.
2 gab.
Želatīna loksnes
1 ēd.k.
Ūdens

Instrukcijas

  1. Cepumus sasmalcina smalkās drumstalās, pievieno kanēli, sviestu, skābo krējumu un samaisa līdz vienmērīgai masai.
  2. Cepumu maisījumu izklāj ar cepampapīru izklātā formā (Ø22cm).
  3. Pildījuma pagatavošanai šokolādes gabaliņus izkausē ūdens peldē, samaisa līdz viendabīgai masai.
  4. Sajauc kopā biezpienu un aveņu masu, maisot pievieno izkausēto šokolādi.
  5. Izklājiet pildījumu uz kūkas pamatnes un ievietojiet kūku ledusskapī.
  6. Bļodā samaisa pudiņu.
  7. Želatīna loksnes iemērc aukstā ūdenī apmēram 7 minūtes. Bļodā ielej 1 ēdamkaroti verdoša ūdens. Izņem un nospiež želatīna lapas un ievieto tās verdošā ūdenī. Ātri samaisa līdz izšķīst.
  8. Pievieno želatīna maisījumam dažas karotes pudiņa, lai izlīdzinātu temperatūru. Pēc tam sajauc želatīna maisījumu ar pārējo pudiņu.
  9. Izklāj pudiņa pildījumu pa visu kūku.
  10. Kūku liek ledusskapī un ļauj tai sastingt vismaz līdz nākamajai dienai.
  11. Dekorē pēc vēlēšanās un pasniedz.
  12. Receptes un foto autore: Ragne Värk

Meklēt vairāk?

Meklēt vairāk receptes.