Mājās gatavots muslis ar augļiem un proteīna jogurtu

Mājās gatavots muslis ar augļiem un proteīna jogurtu

Mājās gatavots muslis ar augļiem un proteīna jogurtu

Mājās gatavots muslis ar augļiem un proteīna jogurtu

“Veselīgi” iet roku rokā ar “gardi”! To pierāda šī vienkāršā recepte rītiem, kad gribas sevi palutināt. Valio PROfeel upeņu proteīna jogurts apvienojumā ar augļiem un mājās gatavotu musli.

1 porcijas
30 min
00 ratings

Sastāvdaļas1 porcijas

1 gab.

Muslis

50 g
Lazdu rieksti
50 g
Mandeles
1 tējk.
Kanēļa pulveris
½ tējk.
Kardamons
1 ēd.k.
Kokosriekstu tauki
80 g
Pilngraudu auzu pārslas
1 ēd.k.
Medus

Piedevas

Ogas un augļi pēc izvēles

Instrukcijas

  1. Riekstus sasmalcina ar nazi. Visas mušļa sastāvdaļas liek katliņā. Lēni karsē un maisa, līdz kokosriekstu tauki un medus izkūst un pārklāj visas sastāvdaļas.
  2. Masu pārlej cepešpannā, kas iepriekš pārklāta ar cepamo papīru, un cep 160 °C ~10-15 min. Ik pa laikam apmaisa, lai muslis vienmērīgi apbrūnē. Musli atdzesē un uzglabā hermētiskā traukā.
  3. Lai pagatavotu perfektas brokastis, paņem vienu iepakojumu Valio PROfeel upeņu proteīna jogurta, pievieno musli un nedaudz svaigas ogas.
  4. Recepte un foto: Marjaana Vaher. Lai labi garšo!

Meklēt vairāk?

Meklēt vairāk receptes.