Jauna versija klasiskajai “Red velvet”, jeb “Sarkanā samta” kūkai. Kraukšķīgs biskvīts un svaigs kokosa-laima krēms. Mhmm..
Biskvīts | |
---|---|
2 ēd.k. | Nesaldināts kakao |
1 ½ tējk. | Ābolu etiķis |
200 g | Kviešu milti |
150 g | Speltas milti |
35 g | Kukurūzas ciete |
1 tējk. | Cepamā soda |
¼ tējk. | Sāls |
100 g | Cukurs |
70 g | Eļļa |
3 gab. | Olas |
2 tējk. | Vaniļas ekstrakts |
3 ēd.k. | Dabīga pārtikas krāsviela (sarkana) |
100 g | |
100 g | |
Krēms | |
1 gab. | |
100 g | Kokosriekstu krēms |
1 gab. | Laims |
40 g | Kokosriekstu skaidiņas |
280 g | |
Dekors | |
150 g | Avenes |
Meklēt vairāk receptes.