Kārtainais pudiņa deserts

Kārtainais pudiņa deserts

Kārtainais pudiņa deserts

Kārtainais pudiņa deserts

Kuram gan nepatīk vieglas, funkcionālas receptes, kas garantēti izdosies?! Piedāvājam recepti gardam pudiņa kārtojumam no sešām sastāvdaļām. Šī būs jauka svētku recepte, ko gatavot kopā ar bērniem.

8 porcijas
30 min
00 ratings

Sastāvdaļas8 porcijas

Caurspīdīga bļoda (tilpums 1,3 l)
125 g
Auzu pārslu cepumi
Stipra kafija
2 gab.
Banāni
350 g
200 ml
25 g
Bezē cepumi

Instrukcijas

  1. Bļodā ieber 50 g sasmalcinātu auzu pārslu cepumu. Tos viegli apslaka ar kafiju. Uz cepumiem liek 1 banāna šķēles (daļu no šķēlēm ar griezto pusi izliek pa apli pie bļodas malas). Pusi no pudiņa uzklāj uz banāniem.
  2. Saldo krējumu saputo un tajā iemaisa bezē gabaliņus. Pusi no putukrējuma liek uz pudiņa.
  3. Tad atkārto: atlikušie cepumi, kas apslacīti ar kafiju, otra banāna šķēles, atlikušais pudiņš un atlikušais putukrējums. Dekorē pēc ieskatiem un līdz pasniegšanai uzglabā ledusskapī.
  4. Recepte un foto: Ragne Värk. Lai labi garšo!

Meklēt vairāk?

Meklēt vairāk receptes.