Hotdogs ar marinētiem burkāniem

Hotdogs ar marinētiem burkāniem

Hotdogs ar marinētiem burkāniem

Hotdogs ar marinētiem burkāniem

Ja arī Tu ik pa laikam mēdz iegādāties hotdogu degvielas uzpildes stacijās, kāpēc gan nepamēģināt to pagatavot pašam? Pagatavo šo vieglo recepti 15 minūtēs, un nebūsi vīlies - pievieno tieši tik daudz mērces un Valio Viola kausētā siera, cik vien dvēsele kāro! Voilà un gatavs!

4 porcijas
15 min
00 ratings

Sastāvdaļas4 porcijas

4 gab.
Hotdoga maizītes
4 gab.
Garie cīsiņi
200 g
3 gab.
Sarkanie sīpoli
4 ēd.k.
Angļu sinepes
2 gab.
Burkāni
Lapu pētersīļi
Baltvīna etiķis
Cukurs, sāls
Olīveļļa

Instrukcijas

  1. Sagriež burkānus plānās sloksnēs, pievieno cukuru, sāli, baltvīna etiķi un eļļu.
  2. Pēc tam apcep cīsiņus un maizītes.
  3. Pārgriež maizītes, katrā iesmērē 50 g kausētā siera, 1 ēd.k. sinepju un ieliek cīsiņu. Pa virsu liek burkānu piedevu, sagrieztus sarkanos sīpolus un pētersīļus.
  4. Recepte un foto: Kristian Neemela - kristiankokkab.blogspot.com. Lai labi garšo!

Meklēt vairāk?

Meklēt vairāk receptes.