Banānu pankūkas ar PROfeel pudiņu

Banānu pankūkas ar PROfeel pudiņu

Banānu pankūkas ar PROfeel pudiņu

Banānu pankūkas ar PROfeel pudiņu

Ja diena iesākas ar gaisīgām un figūrai draudzīgām pankūkām, tā noteikti būs izdevusies! Bet kurš gan teica, ka pankūkas jāēd tikai brokastīs? Banānu pankūkas, kas pasniegtas ar Valio PROfeel olbaltumvielām bagāto pudiņu, ir piemērotas baudīšanai no rīta, pusdienās un vakarā.

2 porcijas
30 min
00 ratings

Sastāvdaļas2 porcijas

20 g
Mandeļu milti
120 g
Kviešu milti
150 g
Pilngraudu milti
20 g
Cepamais pulveris
Sāls
350 g
Mandeļu piens
2 gab.
Olas
1 tējk.
Vaniļas ekstrakts
150 g
15 g
Nerafinēts niedru cukurs
1 gab.
Banāns

Servēšana

150 g
Zemenes (svaigas)
2 gab.

Instrukcijas

  1. Bļodā sajauc pilngraudu, kviešu un mandeļu miltus, cepamo pulveri un sāli. Citā bļodā sakuļ pienu, olas, cukuru un vaniļas ekstraktu. Pievieno grieķu jogurtu un samaisa. Maisījumu lej pāri miltu masai un izmaisa.
  2. Banānu sagriež šķēlēs.
  3. Uzkarsē mazu pannu uz vidējas uguns. Pannā liek 1 ēdamkaroti mīklas. Nekavējoties mīklā ieliek 1 banāna šķēli un pa virsu tai 0,5 ēdamkarotes mīklas. Pankūka ir gatava apgriešanai, kad maliņās parādās burbuļi. Tā turpina, līdz izcep visu mīklu.
  4. Pasniedz ar pudiņu un ogām.
  5. Recepte un foto: Marjaana Vaher. Lai labi garšo!

Meklēt vairāk?

Meklēt vairāk receptes.