Auzu sacepums ar Valio PROfeel

Auzu sacepums ar Valio PROfeel

Auzu sacepums ar Valio PROfeel

Auzu sacepums ar Valio PROfeel

Šis auzu sacepums ir piemērots gan barojošām brokastīm, gan desertam. Tā šarms slēpjas gatavošanas vienkāršībā un ātrumā.

4 porcijas
45 min
00 ratings

Sastāvdaļas4 porcijas

100 g
Auzu pārslas
75 g
75 g
2 gab.
Banāni
2 gab.
Olas
1 ēd.k.
Medus
1 tējk.
Vaniļas cukurs
1 tējk.
Cepamais pulveris
2 ēd.k.
Nesaldināts kakao
4 tējk.
Zemesriekstu sviests ar riekstu gabaliņiem

Servēšana

Mellenes un pekanrieksti

Instrukcijas

  1. Cepeškrāsni uzkarsē uz 200 °C. Visas sastāvdaļas, izņemot zemesriekstu sviestu, sajauc kopā un sablendē vienmērīgā masā.
  2. Ņem 4 cepamos trauciņus un katru piepilda līdz pusei. Katra trauka vidū liek tējkaroti zemesriekstu sviesta. Tad traukos salej pārējo masu.
  3. Cep cepeškrāsnī ~15-18 min. Pēc cepšanas trauciņiem ļauj nedaudz atdzist - vislabāk šī maltīte garšo nedaudz silta.
  4. Dekorē ar mellenēm un pekanriekstiem. Bauda kopā ar kafiju, tēju vai aukstu pienu, kas noteikti būs labs kompanjons auzu pārslām.
  5. Ieteikums - ja izdevās atturēties no kārdinājuma, un gatavošanas laikā neapēdi pārējo PROfeel jogurtu, liec to uz auzu pārslu sacepuma. Siltas auzu pārslas, kraukšķīgs riekstu krēms un vēss jogurts kopā ar sulīgām mellenēm paspilgtinās kopējo garšas buķeti.
  6. Recepte un foto: Marjaana Vaher. Lai labi garšo!

Meklēt vairāk?

Meklēt vairāk receptes.