Krēmsiers Ziemassvētku noskaņās

Krēmsiers Ziemassvētku noskaņās

Krēmsiers Ziemassvētku noskaņās

Krēmsiers Ziemassvētku noskaņās

Ja svētkos Tev patīk celt galdā dažādas pirkstiņuzkodas, šī būs lieliska tapenāde sāļajām maizītēm vai krekeriem.

8 porcijas
30 min
00 ratings

Sastāvdaļas8 porcijas

50 g
25 g
200 g
Svaigs krēmsiers
50 g
Paprika
5 g
Maurloki
125 g
Dzērvenes

Instrukcijas

  1. Svaigo sieru istabas temperatūrā sajauc ar rīvētu cieto sieru un sadrupinātu kazas sieru. Kārtīgi izmaisa, lai sieri vienmērīgi sajaucas (var izmantot virtuves kombaina maisītāju 2-3 min.).
  2. Papriku un maurlokus sasmalcina un pievieno siera masai.
  3. No masas gatavo bumbu. Bumbu no visām pusēm rotā ar svaigām dzērvenēm. Gatavo bumbu atdzesē ledusskapī ~2-3 h. Izmanto kā piedevu ēdieniem, vai pasniedz kā tapenādi ar maizītēm vai krekeriem.
  4. Recepte un foto: Marjaana Vaher. Lai labi garšo!

Meklēt vairāk?

Meklēt vairāk receptes.